Tryeza.com

Sugjero nje artikull per kete teme | Posto nje pyetje per kete teme
Reklama:

Detyra KursiArtikuj dhe lajme te reja:
Shitje Online

Numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000

Eshte mese e vertete se numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000 ka shume rezultate ne shume faqe te ndryshme shqiptare.
Gjithesesi ne ju ftojme te lexoni me teper per kete argument ne nje nga faqet e poshtelistuara.
Nese keni ndonje pyetje klikoni ketu per ta publikuar online. Mbase dikush do tiu kthej pergjigje dhe ju ndihmon.

[ Lojra me makina ] [ Lojra me barbi ]
Reklama
ReklamaPyetje ne lidhje me kete teme nga vizitoret tane:


“Numrat anglisht te shkruar deri ne 100”
Pustuar nga: Ylli ne daten: 19-11-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrat e shkruara anglisht ”
Pustuar nga: liridona ne daten: 16-11-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“si duhet te shkruaj numrat anglish me alfabet ”
Pustuar nga: beta ne daten: 03-09-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrat deri 100 ”
Pustuar nga: erisa ne daten: 02-09-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrat prej 50 deri 100 me perkthim ”
Pustuar nga: durimi ne daten: 21-07-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numri 12 si shkruhet anglisht ”
Pustuar nga: eli-dfc@outlook.com ne daten: 29-05-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“pyetja ime eshte nga numri nje deri ne njeqind ”
Pustuar nga: fabjon kastrati ne daten: 26-03-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“si i thon numrit 1000”
Pustuar nga: eliza ne daten: 25-03-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrat anglish deri ne 100”
Pustuar nga: mariqui ne daten: 13-03-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“Numrat si jan ”
Pustuar nga: Besa ne daten: 05-03-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrate deri ne 50 edhe deri 100 ”
Pustuar nga: linda ne daten: 21-02-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“a esht amerika vendi ma i bukur i botes ”
Pustuar nga: sumeja ne daten: 28-01-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrat ne anglisht ne te shkruar deri ne 1000 a tregohet perkthim”
Pustuar nga: kajtazi ne daten: 14-01-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numrat anglisht deri ne 1000”
Pustuar nga: adriatik ne daten: 11-01-2014
Pergjigju kesaj pyetjeje
“si shkruhet ne anglisht ky numer 571.93”
Pustuar nga: klarent ne daten: 20-09-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“une dua ti mesoj numrat anglisht”
Pustuar nga: elvira ne daten: 06-06-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“si thuhen numrat nje mij√ę ”
Pustuar nga: fatjona ne daten: 29-05-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“si thuhen numrat bilion ”
Pustuar nga: fatjona ne daten: 29-05-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje
“numri5 deri ne 100”
Pustuar nga: ensar ne daten: 21-04-2013
Pergjigju kesaj pyetjeje

Artikuj dhe pergjigje:


ENGLISHT

KOHA E SHKUAR DHE E TASHME Pustuar nga: AGNESA ne daten: 27-03-2014
Numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000

Numri Ne shqip Ne anglisht
1 Nje One
2 Dy Two
3 Tre Three
4 Kater Four
5 Pese Five
6 Gjashte Six
7 Shtate Seven
8 Tete Eight
9 Nente Nine
10 Dhjete Ten
11 Njembedhjete Eleven
12 Dymbedhjete Twelve
13 Trembedhjete Thirteen
14 Katermbedhjete Fourteen
15 Pesembedhjete Fifteen
16 Gjashtembedhjete Sixteen
17 Shtatembedhjete Seventeen
18 Tetembedhjete Eighteen
19 Nentembedhjete Nineteen
20 Njezet Twenty
ne daten:
Posto nje ide

Lista e faqeve:

numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000Detyra Kursi
Lexoni me teper per numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000 duke vizituar faqen detyrakursi.net. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.detyrakursi.net


Nese nuk gjeni asnje informacion ne faqet e mesiperme ju ftojme te vizitone faqe te tjera te rrijetit tone si:

Lojra me BarbiLojra me Barbi
Hyr tani ne lojramebarbi.net dhe lexo me shume per numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000!
http://www.lojramebarbi.net
Lojra me MakinaLojra me Makina
numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000 me shume ne lojramemakina.net. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.lojramemakina.net
Lojra OnlineLojra Online
numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000 me shume ne lojra-online.net. Kliko tani dhe gjej me teper info ne kete faqe te bukur shqip.
http://www.lojra-online.net
The Gamer TubeThe Gamer Tube
Hyr tani ne thegamertube.com dhe lexo me shume per numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000!
http://www.thegamertube.com
Vetem LojraVetem Lojra
Lexoni me teper per numrat anglisht ne te shkruar deri ne 1000 duke vizituar faqen vetemlojra.com. Ka shume artikuj te ndryshem te publikuar ne kete faqe. Vizitojeni tani.
http://www.vetemlojra.com

 

Indeksi | Terms & Conditions | Privacy Policy